Informace k dostupnosti zboží

- zboží označené jako Dostupné je fyzicky na centrálním skladě - odtud je zboží buď zasíláno zvolenou dopravou, nebo převáženo na výdejní místo osobního odběru - to znamená, že pokud je zvolen osobní odběr, zboží je převáženo na Pardubickou prodejnu následující pracovní den

- přímo na prodejně je k okamžitému odběru dostupných několik desítek tisíc druhů produktů - jejich dostupnost se ovšem na e-shopu nezobrazuje - aktuální dostupnost lze zjistit telefonicky, mailem, nebo osobně

 

 


 

 



        

AL profil Stair pro LED pásky, s plexi, 1m

Nedostupné - na dotaz

 

Dostupnost: K dodání 1-3 prac. dny0
Číslo produktu: 04150734
naše cena bez DPH : 222,31 Kč
naše cena s DPH (21 %):
269,00 Kč
Hlídací pes:
Hlídací pes
AL profil Stair pro LED pásky, s plexi, 1m

Tento hliníkový profil je speciálně určen k nasvícení schodiště. Osvětlení lze nezávisle kombinovat jako horní (přímé osvětlení jednotlivých schodových stupňů) nebo jako nepřímé dolní osvětlení. Lze také použít oba způsoby najednou. Hliníkový profil je osazen dvěma protiskluzovými gumovými pásy a prodává se včetně krycího plastu (difuzoru) s 85% propustností, který dokáže i mírně rozptýlit jinak ostré světlo z LED osvětlení. Hliníkové profily nejsou pouze dekorativním prvkem, ale také důležitým chladícím prvkem pro odvod tepla. Tímto prodlužují životnost LED světelných systémů. Do hliníkových profilů lze umístit LED pásky až do šířky 12 mm. Profil upevněte například pomocí tmelu, tekutého hřebíku apod.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Podmínky ochrany osobních údajů
Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES. Účelem zpracování Vašich osobních údajů je zasílání daňových dokladů za pronájem systému, obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě.

 

Opište text z obrázku: *
captcha Nový obrázek

Upozornění. Správce webu si vyhrazuje právo smazat vulgární nebo takové příspěvky, které by poškozovaly zájmy správce webu.

MzBhZGU1
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: