Informace k dostupnosti zboží

- zboží označené jako Dostupné je fyzicky na centrálním skladě - odtud je zboží buď zasíláno zvolenou dopravou, nebo převáženo na výdejní místo osobního odběru - to znamená, že pokud je zvolen osobní odběr, zboží je převáženo na Pardubickou prodejnu následující pracovní den

- přímo na prodejně je k okamžitému odběru dostupných několik desítek tisíc druhů produktů - jejich dostupnost se ovšem na e-shopu nezobrazuje - aktuální dostupnost lze zjistit telefonicky, mailem, nebo osobně

 

 


 

 



        

Odpuzovač hlodavců GETI GRR140

Nedostupné - na dotaz

 

Dostupnost: K dodání 1-3 prac. dny0
Číslo produktu: 06428157
naše cena bez DPH : 197,52 Kč
naše cena s DPH (21 %):
239,00 Kč
Hlídací pes:
Hlídací pes
Odpuzovač hlodavců Geti GRR140

Ultrazvukový odpuzovač GRR140 Vás pohodlně zbaví obtížných hlodavců. Vysokofrekvenční zvuk je pro člověka neslyšitelný, ale hlodavcům je velmi nepříjemný. Přístroj neobsahuje žádné chemické látky, proto může být široce používán v domě, bytě, skladech, hotelích, supermarketech, garážích kancelářích, apod. Zvukové vlny vysoké intenzity jsou mimo rozsah lidského sluchu a většiny domácích mazlíčků (například psů, koček, ryb, ptáků) a hospodářských zvířat. Plašič účinně chrání oblast o rozměrech až 200 m2, nebrání-li signálu žádné překážky (zdi apod.) Doporučujeme cca po týdnu změnit režim tónu proměnný / konstantní, aby si hlodavci nezvykali na stejný zvuk.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Podmínky ochrany osobních údajů
Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je Váš souhlas dávaný tímto správci ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES. Účelem zpracování Vašich osobních údajů je zasílání daňových dokladů za pronájem systému, obchodních sdělení a činění jiných marketingových aktivit správcem vůči Vaší osobě.

 

Opište text z obrázku: *
captcha Nový obrázek

Upozornění. Správce webu si vyhrazuje právo smazat vulgární nebo takové příspěvky, které by poškozovaly zájmy správce webu.

YzQ0NTB
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: